Svar på kommentar.

2010-03-30 - 17:00:32

Svar: Hej! Jag tror att du pratar om klockan jag skrev om här. Men det är inte samma klocka, den klockan jag har är från Ur&Penn, och är minst lika fin tycker jag, älskar den! Fick dem av mina fina vänner. ♥

Slänger upp en bild på min klocka!


Morgon rutiner.

2010-03-29 - 20:31:01

Alla har väll sina "morgon-rutiner"? När det är skoldag, så har jag typ ett visst schema. Okej, det är nog inte riktigt ett schema. Men det bara blir såhär VARJE morgon, det är nästan skumt. Och om jag skulle äta i 5 minuter extra, eller ligga och snooza till 10 över skulle jag aldrig hinna till skolan. Skumt eller hur? :o

Men så här ser det ut för mig på morgonen :D

(07:00) Jag vaknar klockan 7 på morgonen. Då ligger jag inte och snoozar, för då hinner jag inte till skolan. x) 


(07:05-07:15) Frukost äter jag alltid jätte snabbt, och inte så mycket. Är typ aldrig hungrig på morgonen.



(07:20-07:25) Duscha gör jag varje morgon, känner mig så ofräsch. + att jag samtidigt tvättar mitt ansikte ordentligt samtidigt.

(07:30-07:35) väljer jag kläder och klär på mig.


(07:35-07:50) Ingen är väll någon skönhet direkt om morgonen.. Men men, ni får se halva mitt ansikte osminkat. Det är ju coolt :D Visste ni fresten att jag alltid sover med håret uppsatt i en knut mitt på huvudet? ;)

(07:50) Cykla till skolan.


Jag slår vad om att ni också har några "morgon rutiner", så TELL ME! ♥



Aldrig mer

2010-03-29 - 16:57:54



Tjenixen!

Är så grymt trött, jag vill aldrig mer se ett reklam-blad från "aktiv kvinna" (eller vad det hette) i hela mitt liv. Fy vad jobbigt det har varit, har delat ut reklam blad sen klockan 10.30 imorse.
Jag har sett säkert 50 olika varianter på "Ingen reklam tack!"-skyltar. Jag har sprungit i säkert 200 trappor, och jag har skoskav på mina fossingar. Aj.

Men vi lyckades, vi har lagt 1500st reklam-blad i olika brevlådor, och jag har tjänat 200kr(!!!) på fyra timmar, uselt betalt - I know.

 

Nepp nu ska jag sluta klaga och låta som en bortskämd unge. Det var endå rättkul. Vi fotade dörrar med roliga skyltar, haha. Skumt.
Men nästa gång ska jag har musik i öronen när jag springer i trappor.

P&K!


Kvälls-läsning!

2010-03-28 - 21:51:51


Världens bästa bild ;)) hahah.

Nepp, nu ska jag ta en snabb dusch och sen läsa foto-boken Tove lånade mig.
Måste upp tidigt imorgon, ska tjäna ihop pengar till gothia, så jag, M & Jenny ska springa i trappor och lägga reklam i allas brevinkast imorgon. Kul *not*

Godnatt ♥

Vi ser ju ut att ha.. jättekul x)

2010-03-28 - 21:11:38

Dagen spenderades med Tove, vilket jag gärna gör. Hon kom hem från tyskland igår, och stannar hela påskveckan! Grymt! ♥


Vi spelade Mario Kart till Wii. (Jag vet att det är fegt att censuera fejset på mig själv men jag lovar - ni vill inte se bilden utan censur ;))

Svar på rubriken: Vi är vääldigt koncentrerade på bilderna, för det är väldigt kul ^^ ♥


Cake

2010-03-28 - 10:52:59

Kakorna/Tårtorna är från igår: En chokladkaka med after eight choklad, och en mandel tårta med grädde, jordgubbar & blåbär. Mums!

Godmorgon!

Sitter och laddar Iphonen med massa ny musik. Hade tänkt gå ut och springa en runda, få upp konditionen lite. Men jag vet att så fort jag sätter foten utanför dörren kommer jag att ångra mig, haha.

Min storebror Joel fyller 20 år idag. Tänk att han är så gammal, eller gammal och gammal.

Vi såg på en massa härliga gamla videofilmer igår. Från när familjen var på Legoland 1998. Jag var verkligen URTRÅKIG när jag var liten, satt bara och storbölade. Haha, men man kan nog inte vänta sig mer av en två-åring, Ni får ha det bra så ses vi kanske senare ♥ 

Jag är tillbax!

2010-03-27 - 13:01:40


Godmorgon!

Kom precis tillbaka från en snabb sväng på nova. Var tvungen att handla present till min kära broder som fyller 20 år imorgon. Sprang även runt i lite olika affärer och JISSES med fina kläder det har kommit in! Ska gå och finkamma nova någon gång i veckan, nu när man har påsklov!
Men jag köpte faktiskt en bok, Skuggkysst, fortsättningen på ett par böcker jag läst. Inte för att det gör något men är inte framsidan på boken hemsk ful? Haha, innehållet är bra men de kunde gott gjort en snyggare framsida. Oj vad intressant.. hum..

Ikväll blir det lite släkt-kalas, Joel kommer att firas idag istället för imorgon, så det vankas god mat och tårta snart!

P&K! ♥

Underbart väder!

2010-03-25 - 16:12:00

Bilden är inget speciellt, ingen toppen bild iallafall, men det var den vårigaste jag hade.

Vilket UNDERBART väder! Det är 16 grader och det är vårkänslor i luften! Härligt!
Dagen i ära är jag klädd i linne,(!!) det var länge sen man hade på sig.. Men en liten miss var ju att jag hade på mig mina feta UGGs, men men..

Jag kommer snart tillbaka! ♥


kanske.. :))

2010-03-22 - 15:39:04
Kanske blir en "come back" på påsklovet, vi får se ;)<3

Pausar.. eller nått.

2010-03-15 - 19:17:17

Ne, jag tror faktiskt att jag kommer att pausa bloggen, jag kommer iallafall inte blogga mer på ett tag.
Jag vet att folk säkert tror att jag är en sån som ger upp alldeles för lätt, men kanske är det här med att blogga ingenting för mig.
Läser hellre andras bloggar. Är själv för lat för att uppdatera ofta och underhålla mina läsare. ;3

Sen känner jag att jag skulle behöva satsa lite mer på skolan, och låta datorn vara.

Men vem vet? Jag kanske börjar att blogga igen om någon månad? Känner inte för att blogga nu bara :)

förhoppningsvis ses vi snart igen, kram! ♥


Ha en trevlig kväll!

2010-03-14 - 19:54:38

Lyckades gräva fram lite glass ur frysen, vilket blir efterrätten nu efter maten, ska sätta mig i soffan med familjen och glo på lite TV innan jag hoppar in i duschen.

Är sjukt peppad inför skolan imorgon, nu när man har varit sjuk ett par dagar så känns det endå ganska bra att få komma tillbaka till skolan.

Syns imorgon! ♥


Fem saker..

2010-03-14 - 19:35:34

 

x - Jag är vänsterhänt

 

x - Alla mina syskon + jag, har alla namn som börjar på Jo. (Josefin, Johanna, Joel, Jonatan)

x
- Jag har tandställning

x - Jag hatar lök. Förutom vitlök, det är mums! Men annars hatar jag lök, det första jag gör om jag ska äta hamburgare - tar ut löken! (om det är hamburgare från Max eller liknande ;))

x
- haha, usch nu kom jag inte på mer, så uselt o____o'

 

Nu kanske ni känner mig liite bättre? ;)


Peanut butter, cookie dough.

2010-03-13 - 13:31:41


Åt den här glassen innan jag hoppade på båten till sommarstugan igår. Trodde att den skulle vara godare, och den var inte värd sina 26 kr. (eller vad den nu kostade?)
MEN.. Det kan ju vara för att jag är sjuk, och att det inte var riktigt "glass-väder" som gjorde att jag inte gillade den, om jag äter den i sommar igen kanske det blir nya favvon ;) Eller vad tror ni?

Sen måste jag bara tacka för alla UNDERBARA kommentarer som jag fått, så himla fina ni är ♥ fortsätt så ;)

nu ska jag ta mig en promenix ^^

ECLIPSE ♥

2010-03-12 - 14:22:32
              

Herregud, Eclipse-trailern. Som jag har väntat!
Så himla fin den filmen kommer att bli! Boken är en av mina favoriter och guud vad fint det är när Edward pratar i början av den.

Titta & njut, haha ;)

Och nu till den ultimata frågan:

Team Edward helt klart! Höhö, gillar inte Jacob alls tyvärr.
Nepp, jag skulle sprungit iväg och gift mig med Edward på en gång om jag vore Bella ;) haha..

Hoppas att många av er svarar! <3


Ny väska

2010-03-12 - 13:33:29



Lovade ju att visa min nya väska! Eller hur ;) Så här har ni den, Liten och söt! ♥

Jag fick väskan för bara 70 kr! Först så var priset nersänkt från 270 kr, till 100 kr. Men tyvärr så var rosetten på väskan lös (den hade släppt lite på ena sidan) så jag fick den för 70 kr! Ett riktigt klipp ;)
Men jag tror faktiskt att jag ska ta av rosetten helt, inte riktigt min stil. Fast jag gör kanske om den till en hår rosett? Vi får se.

Väskan är från Bianco.


From The body shop.

2010-03-11 - 12:38:14


Har inte hunnit visa sakerna som jag köpte på The body shop. (Gick en sväng på stan innan Alice i underlandet i tisdags)
Jag köpte en liten låda som innehåll:
Strawberry shower gel
Strawberry polish (dusch skrubb)
Strawberry body butter
& även en liten skrubbrejj. (finns bakom flaskorna på bilden)
Man fick också en söt röd & grön necissär att ha allt i.

Allt luktar jorgubbar (om ni inte redan har listat ut det ;)) och det luktar läskigt gott! Känns riktigt lyxigt att använda dem. ^^,
Sen köpte jag också en liten söt väska från Bianco. Men den får jag visa en annan gång. ♥
Nu ska jag ta mig en tupplur, och hoppas att jag mår bättre när jag vaknar.

Godmorgon!

2010-03-11 - 11:42:12


Godmorgon!
Jag mår lite bättre idag, men jag har troligtvis influensa. Jag mådde inte bättre igår kväll, jag fick feber och var helt snurrig. Usch.
Tänkte iallafall vara lite nyttig imorse, så jag gjorde lite egen färskpressad apelsin juice, hemskt gott med isbitar i!
Gjorde alltid egen apelsin juice när jag var mindre tillsammans med min mormor. Hon brukade säga att man skulle dricka den fort innan alla nyttigheter hann försvinna. Vet inte om det stämmer riktigt, men jag drack den snabbt så nu kanske jag blir lite bättre. haha ;)


Choklad

2010-03-10 - 12:57:43


Mums! Har precis gjort ett par chokladbollar, så himla goda! De blev ovanligt bra för att vara gjorda av mig. Jag brukar verkligen inte kunna göra chokladbollar. Antingen blir de för vattniga, så att det blir en enda smet, eller så blir de för torra så att man knappt kan rulla dem till små bollar.

Alice i underlandet var väldigt bra igår. Fantastiskt snyggt gjord! Men den slår inte Avatar ;)


Annars är jag sjuk idag. Har ont lite överallt, men har speciellt haft en sprängande huvudvärk hela morgonen. Tog en värktablett för en stund sedan så den har börjat värka, annars skulle jag inte sitta här och skriva ;)

Fick en fråga innan, vart jag fick alla mina bilder ifrån? Det är jag som tar bilderna, om inget annat anges. (dock är bilder på mig, och bilderna i designen tagna av min vän Tove)

Mår jag bättre ikväll så blir det nog mer uppdatering idag, annars får ni ha en fin dag! ♥

Alice in Wonderland.

2010-03-09 - 13:24:53

                                   Ikväll blir det Alice i Underlandet på bio. Härligt! :D
                              Har velat se filmen sen den hade premiär och ikväll blir det av! 

                    

 

                              Någon av er som sett den? Vad tyckte ni isåfall? :D ♥


Kärlek, kärlek, KÄRLEK! ♥

2010-03-09 - 12:51:05



Gaah, kan verkligen inte sluta att dregla över den här klockan. Så himla fin, den ljusa färgen.. De stora siffrorna, stor är den också, vad mer kan man begära av en klocka? Gud. *dregel*

De stora siffrorna kommer att vara silvriga [enligt hemsidan] och det gör ju bara klockan finare, eller hur? ;)
Synd bara att den är ganska dyr. Man får hosta upp 389 kr om man vill ha den här tjusiga saken i sin ägo.
Jag ska iallfall fundera på saken! :)

Finns att köpa här för er som är intresserade! [länk]


Svenska Hollywood fruar

2010-03-08 - 20:35:01


Ingen har väl missat att nya avsnitt av Svenska Hollywoodfruar kommer att börja sändas ikväll? 21:00-22:00, på Tv3. Nice ;)
Ett väldigt underhållande program, det får ni hålla med om. ^^
Det var någon som sa att det skulle vara ett par nya fruar den här gången, någon som vet om det stämmer?

Jag kommer att sitta bänkad framför Tv:n om cirkus en halvtimme, Ska ni se Svenska Hollywoodfruar eller går det något bättre som ni ska se?
                                                                          Kram! ♥

Lästips: Törst.

2010-03-08 - 20:11:49


Läste ut den här boken imorse. Not good.
Vad ska jag nu ligga och läsa om kvällarna? Såg att CDON.com sålde tvåan Frusetblod, så hade tänkt klicka hem den om en stund. [om jag får..dvs]
Men jag får väl nöja mig med att läsa gamla barnböcker sålänge. Toppen.. ;)

Annars så rekomenderar jag den här boken grymt mycket, hyffsat spännande, Vampyrer & kärlek = En bok i min smak. ;)
Kram! ♥

Lip balm ♥

2010-03-08 - 15:08:58


Cubus: 29:-

Ouups,, glömde. Den här köpte jag också igår. 30 spänn på Cubus. :)
Den luktar så äckligt GOTT.
Bra eller inte - Den luktar sommar! :D

UP NEXT: LUUUUUUNCH!


Dagens ;)

2010-03-08 - 14:46:04


                                    Tröja med "puffiga" ärmar - Bikbok | Leggins - Gina tricot
Hej på er! :)
En liten dagens outfit blev det som första inlägg. Inget jag sysslat med för så det blev som det blev. ;)
Detta var vad jag köpte när jag var på Entré med Matti igår, + ett halsband ♥

btw.. kolla mitt stela smajl, snyyggt ;) 

Nu sitter jag och lyssnar på musik (alldeles för högt) och njuter av att jag är ledig idag, härligt!

 



 


Ny bloggdesign!

2010-03-08 - 10:56:34
Ny bloggdesign!

Kanske inte den vårigaste någonsin, men liite våriga färger fick jag nog till :)
Är faktiskt väldigt stolt att det är jag som har gjort Hela känns bra ;)
Dock fick jag otroligt mycket hjälp med kodningen (Tack Tove <3), fattade N O L L, när jag själv försökte. Haha.
Aja, ska ösa på med lite inlägg snart, vi synes ;)

Kommentera gärna ♥

About me.

2010-03-07 - 20:55:15

Ja, ni måste ju veta vem jag är eller hur?

Vem är Josefin?

Josefin heter jag, en glad liten 14 åring (Född 1996) som bor tillsammans med familjen nere i Skåne.
På fritiden tycker jag om att fotografera, vilket jag gör med min Canon EOS 1000D, som jag nyligen fått.
Jag tycker även om att stå framför kameran, vilket händer lite då & då :)
Jag spelar också fotboll, ritar & målar, läser, och spenderar väl lite för mycket tid framför datorn där programet som alltid är uppe är: Photoshop ;)

Så man kan väl förklara mig som en fotbollsspeladekreativfotogalendatanörd ;D haha, that's me!

Varför började du att blogga?
Först och främst för att jag tyckte att det verkade så himla kul, och sen för att jag vill utveckla mig inom webbdesign/fotografering.. En himla massa anledningar fick mig till att börja blogga.